Despre noi

MOTIKO – DESERTUL CA O FILOSOFIE…

MOTI ESTE UN DESERT TRADIȚIONAL JAPONEZ CU O REȚETĂ VECHE DE MAI BINE DE 500 DE ANI. COLECȚIA DE DESERTURI MOTIKO INCLUDE PRĂJITURI ÎN CRUSTĂ DE OREZ CU DIFERITE UMPLUTURI.

 

MOTIKO – un desert de care te indragostesti la prima vedere

 

Creatorii au dat prioritate naturalității și calității produsului, lăsând la o parte termenul de valabilitate și criticile privind pierderea formei acestui desert. Moti este un desert deosebit care necesită un tratament deosebit.

 

Pentru a păstra toate proprietățile sale benefice, moti este vândut sub formă congelată. Timpul ideal pentru a savura din plin gustul acestui desert este de 15 minute după cumpărarea lui.

 

În cazul în care circumstanțele nu permit acest lucru, este recomandat de a păstra desertul la o temperatură nu mai înaltă de 7 grade, maxim 24 de ore. De reținut este că toate calitățile gustative ale desertului moti pot fi simțite cu adevărat doar după decongelare, când acesta devine moale, dar elastic.

 

Moti – un desert specific, ce nu poate fi înțeles imediat și de oricine. Însă el are o trăsătură distinctivă: cei care și-au declarat dragoste față de moti, rămân cu el pentru totdeauna.